zaterdag 21 september 2013

Weekmenu

Er werd een gerecht doorgeschoven omdat we verrast werden met een lekkere ovenschotel. Dus deze week eten wij in huize MamaNatuurlijk:

Paddenstoelentaart met spek
Herfstige taart met verschillende paddenstoelen, geitenkaas, ricotta en spek. Wij hadden geen ricotta, maar met hüttekase gaat het ook prima.

Pasta met noten-roomsaus
Recept
met champignons, danish blue, knoflook, ui, gemengde noten en pasta. Er hoort ook room culinair in, maar ik gebruik liever crème fraîche of slagroom.

Kikkererwtensoep
Verwarmende, hartige soep passend bij de herfst. Hij is zo vullend dat het nog maar de vraag is of ik er nog wat bij maak.

Hamlapjes in bokbier
Een gemakkelijk recept waar je weinig omkijken naar hebt. Alleen nog even bedenken wat je erbij serveert.

Liefs MamaNatuurlijk

6 opmerkingen :

 1. wat grappig ik had van het weekend ook al het idee gehad om pasta met een notensaus op het menu te zetten voor komende week, maar op het laatste moment is het toch wat anders geworden.. heerlijk weekmenu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toevallig! Ik kreeg een hoop paddenstoelen dus vandaar de taart vorige week en nu de pasta. Zo lekker.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Wat een lekker weekmenu. Ik werk sinds kort ook weer met een weekmenu. Is makkelijker met boodschappen doen en je hoeft op de dag zelf niet meer te bedenken wat we die avond gaan eten. Bovendien kan kleine man zo ook meedenken over wat lekker en gezond is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat scheelt inderdaad. Niet meer nadenken, niet meer zomaar wat in je karretje gooien of last minute teveel geld uitgeven. En helemaal leuk om samen over na te denken.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Vind ik zelf ook. Ik kan me er al helemaal op verheugen.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...