donderdag 8 augustus 2013

Elfjarige spreekt duidelijke taal

Deze elfjarige jongen geeft een ge-wel-dige presentatie over ons eten en hoe we de grote bedrijven het hoofd kunnen bieden op onze weg naar gezondere voeding.

Liefs MamaNatuurlijk

7 opmerkingen :

 1. Wauw, wat kan dat manneke praten zeg. Geweldig. Hij heeft groot gelijk wat hij staat te verkondigen. Ik probeer ook bewuster om te gaan met wat ik eet. Valt niet altijd mee, maar alle kleine beetjes helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij heeft er echt een talent voor om iets over te brengen. Het is soms ook lastig omdat het zoveel om je heen is. Bovendien moet je een handigheid ontwikkelen om het zelf te maken. Bewustzijn is denk ik het belangrijkste. Daar rollen vanzelf nieuwe stappen uit.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
  2. We zijn in het gezin ook bezig om anders/beter te eten. We eten nu speltbrood omdat dat gezonder is dan gewoon tarwebrood. Proberen zoveel mogelijk biologisch vlees te eten en zijn een hele bescheiden moestuintje aan het maken. Maar ik weet ook dat het een kleine druppel op een gloeiende plaat is. Ben nog te onwetend op dit gebied.
   Wat ik ook erg jammer vind is dat gezond voedsel ook meteen een stuk duurder is. Dat betekend dat mensen met een klein inkomen die keuze niet of nauwelijks kunnen maken.
   De regering zou meer bezig moeten zijn met het welzijn van mens en dier, zodat gezond leven en dierenwelzijn geen keuze meer zou moeten zijn maar gewoon een feit.

   Verwijderen
 2. Jeetje, wat kan hij dat goed vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dat vind ik dus ook. Hij verteld echt een verhaal, houdt je erbij en weet ook nog leuke grapjes te maken.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...