dinsdag 30 juli 2013

Kippenhok met aanvulling

Geïnspireerd en geholpen door Anna en haar man kwam er afgelopen zondag een aanvulling op ons kippenhok. De houten randen van het dak gingen eraf en er kwamen nieuwe, grotere op. Ook werd er extra dakbedekking en wat worteldoek toegevoegd. Het resultaat is geweldig! Hieronder volgt een voor en na foto en ook nog wat extra foto's. Gewoon omdat het zo mooi is.

Voor

Na

Handig toch zo'n kruidentuintje op het kippenhok. We zagen dit bij Anna en waren meteen verliefd op het idee. Behalve dat het mooi is werkt het ook nog eens isolerend voor de meisjes. Zo krijgen ze het niet te warm of te koud.We hebben er verschillende kruiden en bloemen op geplant en gezaaid. Er kwamen ook direct bijen op af die ons volgens mij ook zeer dankbaar zijn. Wat een mooi, klein paradijsje hebben we erbij.

Liefs MamaNatuurlijk

8 opmerkingen :

 1. Een prachtig resultaat! Wat kunnen onze mannen dat toch weer goed! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je wel. We zijn er ook enorm blij mee.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dat vonden wij dus ook toen we het bij Anna zagen. Mooi en praktisch tegelijk.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 4. Nou zeg wat een leuk idee en zo handig ook. Onze kippen lopen los in de tuin, maar als we gaan verhuizen moeten ze misschien toch ook een hok om ze af en toe veiligheid te kunnen bieden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt superhandig. Kruiden binnen handbereik en een mooi groen dak. Als die van ons wat groter zijn mogen ze ook los lopen. Mits dat goed gaat.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...