zaterdag 7 januari 2012

Hoekjes in huis

De komende tijd ga ik elke zaterdag kleine stukjes van ons huis laten zien die ik erg mooi vind, die speciaal voor me zijn, waar ik mooie herinneringen aan heb of waar ik trots op ben.

Te beginnen met de slaapkamer:

Liefs MamaNatuurlijk8 opmerkingen :

 1. wat een mooie klassieke intichting zeg. Fijne plek lijkt me. Die afbeelding van Klimt is zo mooi he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi om te lezen en te zien dat je plekjes in je huis zo koesterd. Dat is ook een wens van mij, maar weet nooit waar ik moet beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben het helemaal met je eens Sinnestorm, die Klimt is prachtig.

  Dank je Goud en Zilver!

  Tineke ik doe ook maar wat hoor. Ik ben begonnen met het verzamelen van kleine spulletjes die me aanspraken. Soms gebruik ik een klein dingetje als basis voor de rest. Zo heb ik ooit mijn interieur gebaseerd op de kleur van een groene fles voor olijfolie. Elke ruimte hier heeft een eigen kleur als basis. Maar alle kozijnen en deuren zijn bijvoorbeeld wit zodat het niet te druk wordt. Zo kun je lekker variëren met kleur.

  Ik hou vooral van oude spullen en handgemaakte producten. Het kan ook heel lang duren voordat ik bepaalde spullen vind. Juist omdat ik het bij elkaar wil laten passen. Sommigen dingen moet je tegen komen en dat kost tijd. Maar dat vind ik juist leuk. Een interieur groeit op die manier langzaam naar elkaar toe en wordt steeds persoonlijker. Begin gewoon met een paar kleine dingetjes en bouw dat verder uit. En doe vooral wat jij mooi en leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je voor de inspiratie! Ben vandaag eindelijk begonnen met een leuk kastje op te ruimen (wat ik al zo lang wilde doen!) en het is, al zeg ik het zelf, weer een gezellig 'hoekje' geworden. Zal de zaterdagen op je blog in de gaten houden;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héé wat leuk om te lezen zeg. Soms moet je gewoon ergens beginnen.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een prachtige inrichting. Vooral het mamabeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel. Op het mamabeeld ben ik extra trots omdat PapaNatuurlijk die heeft gemaakt toen ik zwanger was.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...